Nagovor Direktorja

Spoštovani,

v podjetju Incom d.o.o. smo v zadnjem desetletju prehodili neverjetno pot razvoja, rasti, tehnološkega napredka in sodelovanja, ki je težko dosegljiva tudi podjetjem z veliko daljšo tradicijo.

Ustanovitelj Andrej Slokar je že od samega začetka vedel, da lahko podjetje obstane na trgu in napreduje le s poštenim delom in odnosom ter z najboljšo ekipo sodelavcev, ki jo je vselej znal pritegniti. Ta ekipa se je v pravem trenutku usmerila na najzahtevnejše izvozne trge in tako dosegala stabilne rasti tudi skozi obdobja ekonomskih pretresov in svetovne krize. Naravnanost podjetja v zagotavljanje celovitih rešitev za kupce se je pokazala kot najboljša pot. Tehnološki razvojni center s pilotnimi napravami za razvoj novih izdelkov, tehnični kadrovski razvojni center za pridobivanje in usposabljanje najboljših sodelavcev in razvojni center za gradnjo in izboljšavo proizvodne opreme, ki je naša najnovejša investicija, so močni stebri podjetja, ki krepijo našo konkurenčnost v svetu.

V mestu burje se rodijo vse naše ideje, vsi naši izdelki, ki jih s ponosom predstavljamo tako v Evropi kot širše po svetu (naši največji prodajni trgi so najzahtevnejša evropska tržišča kot so Nemčija, Velika Britanija, celotna Skandinavija, Italija, Francija, Belgija, Madžarska, pa vse do Izraela, Avstralije, Nove Zelandije in Vietnama). Entuziazem in močna energija celotne ekipe sodelavcev je ob sočasnem intenzivnem investiranju v preteklih letih pripeljala podjetje do spoštovanega partnerja največjih svetovnih trgovskih verig.

Z našimi dobavitelji surovin in materialov, strojne opreme in seveda z bankami, ki nam pomagajo pri naši rasti, gradimo trdna partnerstva.  Ob tem pa smo zaupanja vreden partner tudi v lokalnem okolju, ki ga močno podpiramo, še posebej pozorno pa skrbimo za razvoj lokalne košarke in smučanja. Delati dobro in tako omogočati razvoj naše družbe in okolja v katerem delujemo, je naša družbena odgovornost.

Veselimo se sodelovanja z vami in vas vabimo, da se obrnete na nas, če bodo informacije na spletni strani spodbudile nova vprašanja, če morda česa ne boste našli, in seveda, če iščete najboljši sladoled ali karierno priložnost zase.

Z lepimi pozdravi,

Boštjan Jerončič CEO

Incom LEONE d.o.o. © Copyright 2020