Naša strategija

Naš poslovni model

Smo strokovnjaki za proizvodnjo odličnega sladoleda za vsak okus, kjerkoli.  Znanje naših motiviranih strokovnjakov in proizvodne kapacitete nam omogočajo, da lahko proizvedemo več kot 2 milijona sladoledov na dan. Ustvarjamo izjemna sladoledna doživetja, ki razveseljujejo naše stranke in poslovne partnerje. Nenehen tehnološki napredek in širitev proizvodnih zmožnosti nam omogočajo, da uspešno zadovoljujemo spreminjajoče se potrebe naših strank.

Z našimi tovornimi vozili omogočamo varno dostavo izdelkov po konkurenčnih cenah po celotni Evropi, s pomočjo poslovnih partnerjev pa zagotovimo varno dostavo po celem svetu.

Naša  zavezanost odličnosti je temelj za odlične poslovne rezultate in stabilno rast prihodkov. Večino prihodkov investiramo v razvoj novih  proizvodnih zmogljivosti in inovativnih rešitev, da se bomo lahko še naprej razvijali in ostali v sladolednem vrhu.

Posebno pozornost namenjamo trajnostnem razvoju.  Za trajnostni razvoj lokalnega okolja skrbimo na naslednje načine:

  • Omogočamo štipendije in krepimo dolgoročno sodelovanje z osnovnimi in srednjimi šolami in fakultetami v lokalnem okolju.  Mlade spodbujamo, da se izobražujejo. Podpiramo lokalna družinska podjetja.  Redno sodelujemo z lokalnimi podjetji, ki delujejo na področjumlečne in kmetijske industrije.

  • Neprestano skrbimo za izobraževanje naših zaposlenih z organizacijo delavnic, seminarjev, tečajev in praktičnih usposabljanj.

  • Podpiramo tudi lokalne distributerje.

  • Podpiramo različne lokalne športne ekipe in organizacije.

Naša strategija temelji na razumevanju potreb naših strank. Naša ponudba je zato strukturirana na način, da zadosti štirim različnim segmentom kupcev.

Segmenti naših kupcev

Smo najboljši private label proizvajalec sladoleda, kjer izdelamo sladoled za vašo blagovno znamko. Sposobni smo ustvariti sladoled na podlagi vaših receptov in sestavin, lahko pa izbirete med več kot 500 različnimi okusi v našem katalogu izdelvko.

Naša lastna blagovna znamka Leone. Leone je naša lastna blagovna znamka, ustvarjena za to, da lahko okusite kraljevsko sladoledno doživetje. Ustvarjena je, da poteši vsak okus in je primerna za vsako priložnost.  Razveselila vas bo z odličnim okusom sladoleda.

Catering sladoledne rešitve. Če imate kavarno, slaščičarno, restavracijo ali drugo gostinsko podjetje, lahko uporabite Leone catering rešitve in tako omogočite svojim strankam kraljevsko izkušnjo sladoleda. Izjemno okusen sladoled Leone bo popestril vašo ponudbo.

Specializirana trgovina za prodajo sladoleda in zmrznjenih izdelkov. Pestra ponudba sladoleda je nekaj kar lahko pričakujete, ko vstopite v Leone Kraljestvo sladoleda. V naši specializirani trgovini lahko poleg sladoleda kupite tudi široko ponudbo zmrznjene zelenjave, sadja in ostalih zmrznjenih izdelkov tako za poslovne stranke kot za končnega uporabnika.

Incom LEONE d.o.o. © Copyright 2020