Leone navduševal na mednarodnem sejmu Anuga

Incom se je s svojo znamko Leone in industrijskim asortimanom izdelkov predstavil na Anugi, enem največjih prehrambenih sejmov na svetu, ki je potekal med 7. in 11. oktobrom v Kölnu. Sejem poteka vsaki dve leti in ga vsakič obišče okrog 165.000 obiskovalcev s celega sveta, ki se mudijo na stojnicah z več kot 7.400 razstavljalcev. Ti predstavljajo nove, inovativne izdelke s področja prehrane oz. ponujajo različne storitve, vezane na prehransko industrijo. Med razstavljalci so vodilna globalna prehrambena podjetja, pa tudi manjši start-upi, nišne znamke in ostali, ki neprestano inovirajo in razvijajo izdelke v skladu z novimi potrošniškimi navadami in trendi.

Da je Leone res kralj sladoleda, se je izkazalo z navdušenimi odzivi kupcev in odločevalcev s področja sladoleda in zamrznjenih sladic, ki so jih prepričali predvsem naš nov asortiman zdravih Al!ive izdelkov, palčk s trojnim prelivom ter licenčnih izdelkov. Palčke Al!ive so naš najnovejši izdelek, ki omogoča, da se ljubitelji sladoleda prehranjujejo zdravo in prek izjemno okusnih smoothie, muesli in proteinskih palčk dobijo potrebna naravna hranila (proteine, vlaknine, vitamine). Da je Incom med ključnimi inovatorji v svetovni sladoledni industriji, so pokazale tudi triple palčke, pri katerih je sladoledna osnova oblita ne le z dvema, temveč tremi prelivi – trojni užitek!

Ekipa Leone je ponosna, da se uvrščamo med najbolj inovativne proizvajalce sladoleda na svetu ter da privabljamo interes strank s celega sveta. Sejem je spodbuda, da svojim strankam in potrošnikom ponudimo še več in zadovoljimo številne okuse, ki pri sladoledih nimajo meja.

Incom LEONE d.o.o. © Copyright 2020