Sodelavci podjetja Incom vam želimo miren božič, lepe praznične dni, srečno novo leto in veliko slad


V podjetju Incom, podjetju za industrijsko proizvodnjo sladoledov in zamrznjenih sladic, vsak dan ustvarimo več kot 2 milijona sladoledov in izdelkov zamrznjenega programa. Že 27 let ustvarjamo najboljši sladoled za vas. Preizkusite ga lahko v naših treh prodajalnah Leone, v Ajdovščini, Novi Gorici in v Mariboru ter v največjih trgovskih verigah v Sloveniji. Zaradi inovativnosti, razvojne naravnanosti in konkurenčnosti na svetovni ravni nas je londonska borza uvrstila na seznam 1000 podjetij, ki smo navdih Evropi. Smo namreč velik izvoznik, saj je ni večje države na svetu, kjer naših izdelkov ne bi poznali.

Letos smo uspešno prodrli tudi na ameriški trg, prvič pa smo se predstavili tudi na Malti, na češkem trgu in v Združenih arabskih emiratih. Odgovorno lastništvo, ki dohodek v celoti vrača nazaj v podjetje, nam omogoča zdravo rast, razvoj podjetja, nova delovna mesta in konkurenčnost na svetovni ravni. Zavedamo se, da so naša največja konkurenčna prednost strokovni in predani sodelavci, ki jih ni strah novih izzivov, ki so pred nami. Leta 2015 je bilo v našem podjetju zaposlenih 161 sodelavcev, danes pa nas je že 280 in še rastemo. Poleg potreb v proizvodnji naraščajo tudi potrebe po zahtevnejših delovnih mestih, zato so pri nas priložnosti za strokovnjake s področja elektrotehnike, mehatronike, strojništva, živilstva, marketinga in prodaje vedno odprte. Pridružite se nam!

Veseli smo, da se počasi zaključuje naša 12,5 milijonska investicija v ljudi, prostore in najboljši sladoled, ki prinaša izboljšanje delovnih pogojev in vrhunsko kakovost, ki jo potrebujemo, da se bomo lahko tudi v prihodnje merili z najboljšimi.

Sodelavci podjetja Incom vam želimo miren božič, lepe praznične dni, srečno novo leto in veliko sladoleda v letu 2018.

Incom LEONE d.o.o. © Copyright 2020