Incom LEONE d.o.o. © Copyright 2019 | Made by Ortofutura

Iščete zaposlitev? Pridite v Incom in izzivov in dobrega sladoleda vam ne bo manjkalo!

February 2, 2018

 

Podjetje Incom iz Ajdovščine, uspešno izvozno podjetje za industrijsko proizvodnjo sladoledov in zamrznjenih sladic, znova zaposluje. Tokrat sodelavce v prodaji in nabavi, sodelavce v proizvodnji in tehnične sodelavce.

 

Priložnosti za nove zaposlitve se v tem hitro rastočem podjetju kar vrstijo, saj je ni večje države na svetu, kjer ne bi uživali v najboljših sladolednih okusih iz naših krajev. V lanskem letu je podjetje prodrlo tudi na ameriški trg, uspešno pa so se predstavili tudi na Malti, na češkem trgu in v Združenih arabskih emiratih. Ob tem Incom uspešno krepi tudi lastno blagovno znamko Leone. Zaradi inovativnosti, dinamičnosti, tehnološke odličnosti, razvojne naravnanosti in konkurenčnosti na svetovni ravni je to ajdovsko podjetje londonska borza lani uvrstila na seznam 1000 podjetij za navdih Evropi, ki najhitreje rastejo in največ zaposlujejo. Incom je upravičeno med njimi, saj se je število zaposlenih v tem podjetju v zadnjih letih skoraj podvojilo in danes šteje že 280 sodelavcev.

 

V podjetju Incom prav zdaj zaključujejo veliko investicijo, ki prinaša dodatno izboljšanje delovnih pogojev, tehnološko odličnost in vrhunsko kakovost za tekmo z najboljšimi na svetovnem trgu. A njihova največja konkurenčna prednost ostajajo strokovni in predani sodelavci, ki jih ni strah novih izzivov, ki jih je v tako dinamičnem in razvojno naravnanem izvoznem podjetju vedno dovolj. Postanite tudi vi del velike Leone družine in izzivov in dobrega sladoleda vam ne bo manjkalo. 

 

Trenutna razpisana delovna mesta:

Proizvodni delavec

 

Komercialist v nabavi

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload