Iščete redno zaposlitev? Pridite v Incom in izzivov in dobrega sladoleda vam ne bo manjkalo!

Dobra novica prihaja za vse, ki na trgu dela in iščete redno zaposlitev in dinamične strokovne izzive. Podjetje Incom iz Ajdovščine, uspešno izvozno podjetje za industrijsko proizvodnjo sladoledov in zamrznjenih sladic, znova zaposluje. Tokrat sodelavce v proizvodnji, tehniki, logistiki in razvoju.

Priložnosti za zaposlitev je precej, največ v proizvodno – tehničnem sektorju, saj je ni večje države na svetu, kjer ne bi uživali v najboljših sladolednih okusih iz naših krajev. Ob tem Incom uspešno krepi tudi lastno blagovno znamko Leone in A!ive. Zaradi inovativnosti, dinamičnosti, tehnološke odličnosti, razvojne naravnanosti in konkurenčnosti na svetovni ravni je to ajdovsko podjetje londonska borza uvrstila na seznam 1000 podjetij za navdih Evropi, ki najhitreje rastejo in največ zaposlujejo.

Podjetje je ob koncu leta 2019 prejelo tudi pomembno nagrado Zmagovalca slovenskega izvoza in postalo Izvoznik leta 2019. Strokovno žirijo je prepričala rast in uspeh, razvoj novih inovativnih izdelkov, tesno sodelovanje s kupci in distributerji ter vstopanje na nove trge in pridobivanje novih kupcev. Delo in uspehi pa so prepričali tudi EY Slovenija, ki vsako leto nagradi najbolj uspešne družinska podjetja v Sloveniji – kjer je glavno merilo tudi povezanost lastnikov z zaposlenimi ter družinska zgodba, ki poganja podjetje preko novih generacij. Incom je v zadnji letih podvojil število zaposlenih in danes številka vztrajno presega 400 zaposlenih.

V podjetju Incom, kljub uspešno zaključenim investicijam v letu 2019, nadaljujejo s projektom Pametne tovarne, ki prinaša visoko stopnjo robotizacije in dviguje stopnjo avtomatizacije v proizvodnji. Prav tako bo kmalu končana izgradnja lastne kuhinje, ki bo z lastnim kuharskim osebjem pripravljala obroke za vse zaposlene v treh delovnih izmenah. A kljub nagradam največja konkurenčna prednost podjetja ostajajo strokovni in predani sodelavci, ki jih ni strah novih izzivov, ki jih je v tako dinamičnem in razvojno naravnanem izvoznem podjetju vedno dovolj. Postanite tudi vi del velike Leone družine in izzivov in dobrega sladoleda vam ne bo manjkalo.

Kandidate vabimo, da nam pisne ponudbe z življenjepisom pošljete preko portala Moje Delo, na elektronski naslov kadrovska.sluzba@leone.si oz. timo.rozman@leone.si.

Vsa trenutna razpisana delovna mesta lahko najdete tukaj.

Incom LEONE d.o.o. © Copyright 2020