Postani član družine Leone in soustvarjaj najboljši sladoled na svetu!

Ajdovski Incom LEONE je največji proizvajalec sladoleda in čokolade v Sloveniji in je po svojih inovativnih izdelkih prepoznan po celem svetu. Pred kratkim je za svojo inovacijo na področju kornetov, Rose Cone LEONE, prejel Regionalno priznanje Gospodarske zbornice Slovenija za najboljše inovacije v Severnoprimorski regiji. Za isti izdelek se je podjetje uvrstilo med 10 finalistov velikega mednarodnega tekmovanja SIAL na Kitajskem ter dobilo zlato medaljo prestižne organizacije DLG v Nemčiji.

Zaradi hitre rasti in povečevanja proizvodnih zmogljivosti iščemo nove sodelavce, ki bodo pomagali soustvarjati sladoledno prihodnost brez meja. Podjetje je mednarodno usmerjeno, stabilno, hitro rastoče in tako odlična karierna priložnost ter izziv za iskalce dolgoročne zaposlitve. Trenutno v podjetju iščemo tako operativne kot vodilne kadre za proizvodnjo in hladilnico. Podjetju so ključnega pomena za uspeh pozitivna energija, prijateljski medosebni odnosi in grajenje povezane »družine LEONE«. Iskalcem zaposlitve ponujamo stabilno zaposlitev, konkurenčno plačilo, urejene in varne delovne pogoje, urejen delovni čas in fiksne izmene ter odličen topel obrok v restavraciji LEONE Panorama. Bodoči sodelavci imajo tudi široke možnosti napredovanja ter osebnostne in karierne rasti v tehnološko močno razvitem okolju.

V naslednjih letih podjetje načrtuje obširne investicije v novo skladišče, novo postavljeno tovarno čokolade ter v izgradnjo procesov v okviru Tovarna 4.0., ki bo procese v podjetju še modernizirala in optimizirala ter jih tako naredila zaposlenim bolj prijazne.Pridružite se družini LEONE! in nam pisne ponudbe z življenjepisom pošljite preko portala MojeDelo ali pišite oz. pokličite kadrovsko službo podjetja.


Incom LEONE d.o.o. © Copyright 2020